چیکن پارمزان (ایتالیایی)

 

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ                                    2 عدد

کره                                             2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                                 1 پیمانه

سیر                                           2 حبه

پیاز                                             1 عدد

رب گوجه فرنگی                            2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                      2 عدد

پارمزان رنده شده                           1 پیمانه

ریحان مقداری

 

طرز تهیه چیکن پارمزان (ایتالیا)

هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید تا چهار لایه نازک مرغ آماده شود. آرد سوخاری، پنیر پارمزان رنده شده، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود. سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، مقداری ریحان خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید. روی هر برش مرغ یک قاشق از سس بمالید و در صورت تمایل یک ورقه پنیر موزارلای تازه قرار دهید. سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت  10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.

نکته ها:

– در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید. اما این مرحله اجباری نیست.  مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.

– این غذای ایتالیایی با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان، پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

– چیکن پارمزان باید در آخر در فر قرار داده شود تا برشته شود. اما در صورتی که فر ندارید میتوانید مرحله آخر را هم روی گاز انجام دهید. بعد از قرار دادن پنیر چند دقیقه درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود. البته در این صورت مرغ کمی ترد بودنش را از دست میدهد.

– این غذا شباهت زیادی به خوراک مرغ پنیری دارد که با تکه های مرغ ریز شده و نان سیر تهیه میشود

 

ارسال یک دیدگاه

سبد خرید