بورک گوشت
مواد لازم (برای 2 نفر)
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز و سیب زمینی 1 عدد متوسط
قارچ 5 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
خمیر یوفکا به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
ماست شیرین 1 قاشق غذاخوری
کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روش پخت
پیاز نگینی را در روغن سرخ کرده و گوشت چرخ کرده، زردچوبه و فلفل اضافه کنید، بهم زده و برای پخت کامل گوشت درب تابه را بگذارید.
قارچ را خرد کرده و در تابه جداگانه تفت دهید. سیب زمینی را آب پر کرده و بعد از آن بصورت مکعبی خرد کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
وقتی گوشت کامل پخته شد قارچ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید در آخر رب گوجه فرنگی، نمک، آویش و جعفری را اضافه کرده 2دقیقه زمان دهید تا پخته شوند.
متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، مقداری ریحان خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید. روی هر برش مرغ یک قاشق از سس بمالید و در صورت تمایل یک ورقه پنیر موزارلای تازه قرار دهید. سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.
در ظرفی سفیده تخم مرغ، ماست، کره یا کره را مخلوط کنید. خمیر یوفکا آماده را که از قبل از فریزر خارج کرده بودیدروی سطح صافی قرار دهید. روی سطح خمیر را با یک برس آغشته به مخلوط سفیده کنید تا نرم شود. یک ورقه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید تا بورک مقاوم شده و مواد از آن بیرون نزند. روی لایه دوم را آغشته به مخلوط سفیده کنید. حالا مواد گوشتی که خوب سرد شده را در وسط خمیر قرار دهید. در صورت تمایل پنیر روی مواد گوشتی قرار دهید. گوشه های خمیر را به داخل آورده و رول کنید در لایه آخر مخلوط سفیده بزنید تا باز نشود. و در تابه در روغن سرخ کنید.